RECEPT ZA CIMET ROLNICE OVSENU KAŠU- Brza Priprema Najukusnije Ovsene Kaše

RECEPT ZA CIMET ROLNICE OVSENU KAŠU- Brza Priprema Najukusnije Ovsene Kaše

Ovaj recept za proteinsku ovsenu kašu sa ukusom cimet rolnica je brza priprema ovsene kaše u rerni koja će vam dati najukusniji doručak pun začina i slatkoće. Proteinski doručak koji miriše na pekarnicu!

Sastojci:

  • ½ šolje (50g) ovsenih pahuljica
  • ½ šolje + 2 kašike (140g) mleka
  • ½ kašike (4g) mlevenog lanenog semena
  • ½ kašičice stevije/monk fruit
  • ¼ kašičice ekstrakta vanile
  • ½ kašičice cimeta
  • ¼ kašičice praška za pecivo
  • Prstohvat soli
  • 1 merica (31g) proteina u prahu sa ukusom vanile

Cimet vrtlog:

  • 1 kašika (16g) orah putera
  • 1 kašičica (4g) kokosovog šećera
  • ¼ kašičice cimeta
  • Prskalica mleka

Glazura:

  • 1 kašika (7g) šećera u prahu (ili 1:1 zamena šećera)
  • ½ kašičice mleka

Uputstvo za pripremu:

  1. Zagrejte rernu na 180°C.
  2. U blenderu pomešajte sve sastojke za ovsenu kašu dok ne dobijete glatku smesu (~30 sekundi).
  3. Sipajte smesu u posudu otpornu na rernu.
  4. U posebnoj posudi pomešajte sastojke za cimet vrtlog i ili razmažite na vrhu ovsene kaše, ili stavite u kesu za špricanje.
  5. Pecite 15-20 minuta.
  6. Pomešajte sastojke za glazuru i premažite preko ovsene kaše.

Ovaj recept za brzu pripremu ovsene kaše je savršen za najukusniji doručak sa cimetom. Za varijaciju bez pečenja, isprobajte PROTY proteinsku ovsenu kašu sa vanilom i dodajte cimet za sličan ukus.

IDI NA VIDEO

Nazad na blog

ostavi komentar

Please note, comments need to be approved before they are published.